Tafels & stoelen huren

Op zoek naar statafels of buffettafels?

Feestje of een andere gelegenheid met gasten? Wij verhuren statafels, buffettafels en biertafels compleet met banken. Zo kunnen wij het complete interieur voor uw feest of bijeenkomst leveren. Ook mogelijk is het huren in de combinatie met onze partytenten, terrasverwarmers, verlichting, opblaaspoppen of springkussens. Neem voor een passende offerte en extra korting even contact met ons op.

Statafels huren

Op zoek naar statafels voor uw feest of bijeenkomst? RL Verhuur beschikt over een groot aantal statafels. Ook bieden wij optioneel tafelrokken zodat u de statafels een chiquere uitstraling kan geven.

Buffettafels huren

Op zoek naar buffettafels voor uw feest of bijeenkomst? RL Verhuur beschikt over een groot aantal buffettafels. Ook bieden wij optioneel tafelrokken zodat u de buffettafels een chiquere uitstraling kan geven.

Biertafels huren

Op zoek naar biertafels en banken voor uw feest of bijeenkomst? RL Verhuur beschikt over een groot aantal biertafels met bijbehorende banken. Ben u op zoek naar een voordelige manier om snel veel zitplaatsen te creëren dan zijn de biertafels ideaal.

Stoelen

RL Verhuur biedt een groot aantal stoelen om te gebruiken voor uw evenement. Voor prijzen kunt u een offerte aanvragen

Een of meedere tafels huren gaat als volgt..

Wilt u eencomfortabele zit of staplek realiseren voor uw gasten, bezoekers of deelnemers van uw evenement of feest? Huur dan bij ons tafels. Dit gaat als volgt: