Partytenten huren

Uw partner in partytenten.

Wilt u partytenten huren voor een feest, evenement of partijtje? Huur dan uw gewenste tent bij RL Verhuur. Wij leveren tenten in de afmetingen 4×8, 4×6 en 3x6m. Daarnaast hebben wij ook een Ster Tent van 10×10 te huur. 

Bovendien hoeft u niet verder te zoeken naar accessoires voor uw feest of evenement. Zo kunt u bij ons ook terecht voor statafels, verlichting, terrasverwarmers en overige toebehoren. 

Heeft u al een idee wat u wenst? Benader ons vandaag nog en huur uw gewenste partytenten!

Voordelen van onze partytenten

Als u besluit bij ons een partytent te huren, dan weet u zeker een product van topkwaliteit te ontvangen. Zo zijn al onze tenten brandvertragend. Het is wel zo fijn een feestje te vieren, als u weet dat uw gasten of bezoekers geen gevaar lopen.

 Een ander voordeel is dat wij enkel all-inclusive tenten aanbieden. Zo ontvangt u, als u bij ons een tent bestelt, het complete pakket, inclusief dakzeil, zijwanden, bevestigingsmaterialen, haringen en andere benodigdheden. 

Omdat wij ook meteen extra’s als statafels en terrasverwarmers aanbieden, kunt u bij ons direct al uw producten bestellen waarmee u een onvergetelijk evenement kunt realiseren. Welke producten mogen wij alvast voor u apart leggen?

Een partytent huren gaat als volgt..

Wilt u een prettige beschutting realiseren voor uw gasten, bezoekers of deelnemers van uw evenement of feest? Huur dan bij ons een partytent. Dit gaat als volgt:

Wij verhuren verschillende maten partytenten waar we ook statafels, verlichting en overige toebehoren bij kunnen leveren.

Wij kunnen onze partytenten in de volgende afmetingen leveren: 4×8, 4×6 en 3x6m. Daarnaast hebben wij ook een Ster Tent (10×10) te huur. Onze partytenten hebben de volgende kenmerken:

Besluit vandaag nog onze partytenten te huren. Dan geniet u straks van een optimaal overdekte plek tijdens uw feest of evenement. RL Verhuur verzorgt graag voor u de levering, constructie en het ophalen van de tent. Bel naar 06-53152809, mail naar info@rlverhuur.nl of vul ons online contactformulier in. Wij hebben voor u precies de partytenten die u wenst voor uw feest, evenement of partij!

Geeft u een feestje? Huur onze partytenten.

Contact formulier