Koelingen huren

Op zoek naar koelingen

Feestje of een andere gelegenheid met gasten? U wilt natuurlijk gekoeld drinken kunnen serveren. Niets is vervelend als continue de koelkast bij moeten vullen of met lauw drinken te zitten. RL Verhuur verhuurt koelingen voor uw evenement of feest. Daarnaast beschikken we over een heel aantal tenten en tentinrichting.  Zo kunnen wij het complete interieur voor uw feest of bijeenkomst leveren.

Ook mogelijk is het huren van koelingen in de combinatie met onze partytenten, terrasverwarmers, verlichting, opblaaspoppen of springkussens. Neem voor een passende offerte en extra korting even contact met ons op.

Barkoelingen

Een barkoeling is ideaal voor een feest of evenement. De snelle koeling zorgt ervoor dat het drinken snel koud is. Daarnaast heeft een barkoeling een grote inhoud. Er kan veel drinken in een barkoeling. Ook zijn deze barkoelingen voorzien van een flessennest. In dit flessennest kunnen de al aangebroken flessen koud gehouden worden en voorkomt dit dat gasten meerdere dezelfde flessen aanbreken. 

Koelkasten

Naast koelwagens en barkoelingen heeft RL Verhuur uit Ruinerwold beschikking over een tweetal glasdeurkoelkasten. Deze glasdeurkoelkasten beschikking over een hoog koelvermogen en hebben een grote inhoud. Hierdoor kan er veel drinken of eten in gekoeld worden. 

Koelwagen

Naast koelkasten en barkoelingen heeft RL Verhuur uit Ruinerwold beschikking over mobiele koelwagens. Deze gekoelde aanhanger kan zo achter uw auto en beschikt over een ingebouwde koelunit. Enige wat u nodig hebt is een 230V aansluiting. De koelwagen wordt geleverd met een verlengsnoer en verloopkabel.  

Uniek alles in 1 concept

RL Verhuur biedt een uniek alles in 1 concept. Het is bij ons mogelijk om de koelingen vooraf te laten vullen met drinken en bieden wij ook diverse vleespakketten bij onze BBQ’s met salades, stokbrood en sauzen. Kortom alles is mogelijk! Neem vandaag nog contact met ons op zodat we uw wensen door kunnen spreken.

Koelingen huren gaat zo

Wilt u zorgen voor koel drinken tijdens uw feest of evenement? Huur dan bij ons een koeling. Dit gaat als volgt te werk: