Koelwagen huren

Uw adres voor koelwagens

Wilt u koeling huren voor een feest, evenement of partijtje? Huur dan uw gewenste koelingen bij RL Verhuur. Wij hebben verschillende koelwagens in de verhuur. Wij beschikken onder andere over een koelkar / koelaanhanger, diverse koelkasten en een volledige barkoeler.

Bovendien hoeft u niet verder te zoeken naar accessoires voor uw feest of evenement. Zo kunt u bij ons ook terecht voor statafels, verlichting, terrasverwarmers en overige toebehoren. Heeft u al een idee wat u wenst? Benader ons vandaag nog en huur uw gewenste koelkar / koelwagen.

Koelwagen wagen huren? De voordelen

Als u besluit bij ons een koelkar te huren, dan weet u zeker een product van topkwaliteit ontvangt. Zo zijn al onze koelingen hygiënisch schoongemaakt en gedesinfecteerd. Het is wel zo fijn een feestje te vieren, als u weet dat uw gasten of bezoekers geen gevaar lopen.

Koelwagens huren gaat zo

RL Verhuur biedt een uniek alles in 1 concept. Het is bij ons mogelijk om de koelingen vooraf te laten vullen met drinken en bieden wij ook diverse vleespakketten bij onze BBQ’s met salades, stokbrood en sauzen. Kortom alles is mogelijk! Neem vandaag nog contact met ons op zodat we uw wensen door kunnen spreken.
Wilt u zorgen voor koel drinken tijdens uw feest of evenement? Huur dan bij ons een koeling. Dit gaat als volgt te werk:

Geef je een feestje? Huur een koelwagen!

Contact formulier