Attractieverhuur Havelte

Binnenkort een feestje in Havelte?

Bent u op zoek naar een Abraham pop of een opblaas Sarah in Havelte omdat u iemand wilt verrassen met zijn of haar vijftigste verjaardag? Dan bent u bij RL Verhuur aan het juiste adres.

Wij kunnen voor u in Havelte en de directe omgeving diverse opblaaspoppen regelen. Zo wordt de verrassing zeker geslaagd! Wilt u weten wat het huren precies kost, of heeft u speciale wensen? Bel ons dan gerust op 0653152809. Wij helpen u graag verder en wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

RL Verhuur uitgebreid aanbod in Havelte

RL Verhuur heeft een ruim aanbod in Havelte met verschillende opblaasattracties. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende attributen:

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht als u graag een terrasverwarmer wilt huren en overige attractieverhuur. Kijk gerust verder op de website om ons ruime aanbod te bekijken. Bent u op zoek naar een originele verrassing? RL Verhuur helpt u verder.

Abraham en Sarah huren in Havelte

Wilt u een Sarah of Abraham pop huren voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid zoek dan niet verder! Bij RL Verhuur uit Ruinerwold beschikken we over verschillende Abraham opblaaspoppen en verschillende Sarah opblaaspoppen. Zo beschikt RL Verhuur over Abraham en Sarah opblaaspoppen voor buiten, maar ook voor binnen!

Springkussen huren in Havelte?

Wilt u een springkussen in Havelte huren? Dan bent u bij RL Verhuur aan het juiste adres. Bij ons vindt u precies dat luchtkussen of springkussen voor uw evenement. Wij hebben al diverse kinderfeestjes, dorpsfeesten en andere partijtjes mogen verrijken met een vrolijk opblaasattribuut. Benieuwd naar wat wij zoal in ons assortiment hebben staan? Bekijk snel wat u bij ons kunt huren. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een leverancier bij wie u een vrolijk en veilig luchtkussen kunt huren!

Waarom kiest u voor RL Verhuur?

Alles voor uw feest in Havelte

Geeft u binnenkort een feestje of organiseert u een evenement in Havelte? Bij RL Verhuur uit Ruinerwold verhuren wij alles om uw feest tot een groot succes te maken. Zo hebben onder andere tenten, stoelen en tafels. Daarnaast verhuren wij ook heaters, koelingen, koelwagens en BBQs.

Tent huren in Havelte

Wilt u partytenten huren in Havelte voor een feest, evenement of partijtje? Huur dan uw gewenste tent bij RL Verhuur. Wij leveren tenten in de afmetingen 4×8, 4×6 en 3x6m. Daarnaast hebben wij ook een Ster Tent van 10×10 te huur. 

Uniek alles in 1 concept

RL Verhuur biedt een uniek alles in 1 concept. Het is bij ons mogelijk om de koelingen vooraf te laten vullen met drinken en bieden wij ook diverse vleespakketten bij onze BBQs met salades, stokbrood en sauzen. Kortom alles is mogelijk! Wij nemen alles voor u uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op zodat we uw wensen door kunnen spreken.