Lijkt een springkussen leuk?

Wilt u een springkussen huren? Dan bent u bij RL-Verhuur aan het juiste adres. Bij ons vindt u precies dat luchtkussen of springkussen voor uw evenement. Wij hebben al diverse kinderfeestjes, dorpsfeesten en andere partijtjes mogen verrijken met een vrolijk opblaasattribuut. Benieuwd naar wat wij zoal in ons assortiment hebben staan? Bekijk snel wat u bij ons kunt huren. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een leverancier bij wie u een vrolijk en veilig luchtkussen kunt huren!

Zo ziet ons springkussen eruit

Iedereen wordt vrolijk van onze springkussens. Dat komt omdat deze voorzien is van heldere, blije en herkenbare kleuren. Laten we beginnen bij de zuilen. Die zijn in opvallend rood en voorzien van afbeeldingen van een grappige clown. De dwarsliggende banen zijn om en om groen, geel en rood. De geinige glijbaan aan de zijkant is blauw. Een extra reden om juist ons springkussen te huren, is omdat deze voorzien is van een typisch tentdak. Zoals die van een circus! Gun iedereen dat momentje in uw ‘eigen circus’ en bestel ons luchtkussen! Haal de meest grappige capriolen uit. Glij van de glijbaan en maak die salto. Uw feest wordt gegarandeerd een hilarisch en onvergetelijk evenement als u ons springkussen besluit te huren.

Wij verhuren de volgende springkussens:

Springkussen Seaworld

3 x 3.5 meter

Glijbaan aan de voorzijde/p>

Past op iedere oprit en de meeste achtertuinen/p>

Springkussen Candyland (Multiplay)

4×4 meter

Glijbaan aan voorkant

Springkussen Party (Multiplay)

4×4 meter

Glijbaan aan voorkant

Seaworld
Candyland
PARTY MULTIPLAY1

Als u iets wilt huren

Heeft u ook zo’n zin in ons springkussen? Het bestellen ervan is uiterst eenvoudig. Volg onderstaande stappen en alles wordt voor u geregeld:

  1. Laat ons weten voor wanneer u ons springkussen wilt bestellen
  2. Wij komen het betreffende artikel op de juiste dag bij u afleveren
  3. Wij zorgen ervoor dat het artikel snel en correct opgeblazen wordt
  4. U geniet het hele evenement lang van een uiterst vrolijk gezelschap
  5. Naderhand komen wij het afbreken en nemen we het weer mee terug

Wilt u ons springkussen huren?

Als u ons luchtkussen huurt, weet u zeker dat zowel jong en oud zich optimaal vermaakt op uw evenement. Wat het helemaal eenvoudig maakt, is dat u zelf geen zorg hoeft te dragen voor het ophalen, opblazen, afbreken en retourneren van het springkussen! Neem contact op met RL-Verhuur. U kunt uw wensen aangaande het huren aan ons doorgeven door te bellen naar 06-53152809, door te mailen naar info@rlverhuur.nl of door uw gegevens op ons online contactformulier in te vullen. Besluit vandaag nog ons luchtkussen te huren!

Bel ons direct