Verras haar met een opblaas Sarah pop

Verras uw vrouw, zus, moeder, nicht, tante, buurvrouw of collega door bij RL-Verhuur een grappige Sarah pop te huren. Zodra een vrouw die leeftijd van 50 jaar bereikt, is ‘Sarah’ in het zonnetje zetten met een gigantische opblaas pop ontzettend leuk. Daarnaast is het stukken charmanter dan die ouderwetse zelf-in-elkaar-geknutselde Sarah’s. Neem direct een kijkje in ons assortiment en plaats een echt indrukwekkende verrassing in de betreffende voortuin, op de oprit of op het erf. Bel naar 06-53152809 als u een opblaasbare Sarah pop wenst te huren.

Zo ziet onze Sarah eruit

Onze opblaasbare jarige is een zeer charmant vrouwtje. Met haar blauwe (net iets te korte) jurkje met witte stippen steelt ze de show enorm. De kekke rode schoentjes passen er perfect onder. Haar haar zit prachtig krullend gekapt. Ook heeft onze jarige eraan gedacht haar ogen en mond feestelijk op te maken. Hoewel zij zich duidelijk nog jong lijkt te voelen, verklapt de sierlijke sjerp om haar lichaam dat ze toch echt al 50 jaar is. Heeft ze die fles gepakt omdat ze blij is met dat feit, of juist niet? Bekijk snel wat u van onze opblaas Sarah denkt. Wordt u net zo vrolijk van haar als wij? Haal haar dan bij ons op en verras de jarige ermee!

Sarah Pop

SARAH

RL Verhuur heeft Sarah opblaasfiguren voor jubilea van: 25/40/50/65 jaar

Als u een opblaas attribuut wilt huren

Bent u ook zo gecharmeerd van onze Sarah pop? Bestel haar dan direct! Immers, voordat u het weet is degene die u wilt verrassen alweer jarig. Hoe leuk is het dan als zij op de ochtend van haar verjaardag verrast wordt door ons attribuut! Wilt u onze pop bestellen? Dit kan uiterst eenvoudig volgens de volgende stappen:

  1. Laat ons weten wat u wilt bestellen
  2. Wij reserveren het betreffende artikel voor u
  3. U mag uw gewenste attribuut zelf bij ons ophalen
  4. Het opblazen kunt u eigenhandig doen en is uiterst eenvoudig
  5. Verras de jarige en breng het attribuut na enige tijd weer bij ons terug

Wenst u onze opblaas Sarah pop te huren?

Is het zover dat ‘Sarah’ 50 jaar wordt? Verras haar dan optimaal door ons charmante attribuut te huren! Neem contact op met RL-Verhuur en u weet zeker dat de jarige straks ontzettend verrast wordt door een sierlijk opblaas figuur. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-53152809, stuur een e-mail naar info@rlverhuur.nl of vul uw gegevens op ons online contactformulier in. Bij ons kunt u precies die Sarah pop huren, waar de jarige stiekem op hoopt.

Bel ons direct