Baby op komst?

Er is geen leukere bekendmaking van een geboorte, dan door een opblaasbare baby te huren. Verwacht u zelf een kindje? Of is een naaste van u in verwachting? Een opblaasbare pop in de tuin is een perfecte manier om de komst van de kleine te vieren. Zo ziet meteen de hele straat, wijk of misschien zelfs het complete dorp dat er een nieuwe inwoner is geboren. Neem contact op met RL-Verhuur als u zo’n opblaasbaar babyfiguur wilt huren. Wij hebben een ontzettend leuke opblaasbare baby in ons assortiment zitten!

Zo ziet onze baby pop eruit

Het opblaasbare kindje dat u bij ons kunt bestellen, is een ontzettend schattig, doch imposant geheel. Het jongetje of meisje zit grappig voor zich uit te kijken, compleet met speen in de mond! Een mooi detail is dat dit kindje elke voorbijganger en dus ook het kraambezoek, hartelijk tegemoet zwaait. Het kindje heeft slechts 4 tenen aan elke voet zitten. Dit maakt hem of haar, ondanks de grootte, niet eng of intimiderend. Deze grappige voetjes onderstrepen juist het onschuldige en lieve karakter van een opblaasbaar figuur. Tot slot is er het enkele, blonde krulletje bovenop het hoofd. Schattiger kan haast niet! Bent u al net zo verliefd op deze wolk als wij?

Opblaasbare Baby Huren

Als u de opblaasbare baby wilt bestellen

Wilt u graag onze opblaasbaby in uw voortuin, op uw oprit of op uw erf hebben staan? Bestel hem of haar dan direct! Het bestellen van onze onze poppen gaat uiterst eenvoudig. U hoeft enkel de volgende stappen te volgen:

  1. Neem contact met ons op als u een babypop wenst
  2. Wij leggen dit ‘kleine’ mensje voor u apart
  3. U mag hem of haar zelf bij ons ophalen
  4. U kunt onze pop eigenhandig en eenvoudig opblazen
  5. Na enige tijd mag u de pop zelf weer bij ons terugbrengen

Wilt u onze opblaasbare baby huren?

Maak de komst van de kleine op de leukste manier bekend, door bij ons een opblaasbaby te huren! U bereikt RL-Verhuur door te bellen naar 06-53152809. Mailt u liever? Stuur dan uw vragen of verzoek naar info@rlverhuur.nl. Of vul uw verzoek of vragen op ons online contactformulier in. Wacht niet te lang met die opblaasbare baby huren; straks meldt de kleine zich al!

Bel ons direct