Iemand verrassen met een opblaasbare Abraham pop?

Bij RL-Verhuur kunt u een geinige Abraham pop huren. Wordt uw man, vader, broer, neef, oom, vriend, buurman of collega binnenkort 50 jaar? Verras deze Abraham dan met een gigantische opblaas pop. De tijd van de knullige zelf-in-elkaar-geknutselde Abrahams is voorbij. Plaats in de betreffende voortuin, op de oprit of op het erf een echte indrukwekkende verrassing. Neem direct een kijkje in ons aanbod. Benader ons via 06-53152809 als u een opblaasbare Abraham pop wenst te huren.

Zo ziet onze Abraham eruit

Onze opblaasbare jarige is een zeer vrolijk figuur. Met zijn rode broek, roze shirt en blauwe jasje staat hij garant voor vele prachtige reacties. Ondanks dat zijn haar nog mooi diepzwart is, toont de kalende plek bovenop het hoofd toch wel erg duidelijk dat deze man de 50 jaar al zeker gepasseerd is! Twijfel over de leeftijd hoeft er overigens niet te zijn. Het figuur is voorzien van een mooi versierde medaille waar sierlijk ‘50’ op prijkt. Vergeet ook de saillante details niet. Deze maken van onze opblaas Abraham een uniek feestartikel. Denk aan de Kerstman-achtige riem, de vierkante ‘patch’ op de broek en de drank in z’n hand. Bekijk snel wat u van onze jarige vindt!

Abraham Pop

abrahanm

RL Verhuur heeft Abraham opblaasfiguren voor jubilea van: 25/40/50/65 jaar

Als u een opblaas attribuut wenst te huren

Vindt u onze Abraham pop er ook zo leuk uitzien? Wacht dan niet langer. Bestel deze direct! Voordat u het weet is degene die u wilt verrassen jarig. En u wilt uiteraard dat hij op de ochtend dat hij verjaart totaal verbijsterd is van uw verrassing! Als u onze pop wenst te bestellen, hanteren we de volgende stappen:

  1. Geef aan ons door wat u wilt bestellen
  2. Wij leggen het betreffende artikel voor u apart
  3. U mag uw gewenste attribuut zelf bij ons ophalen
  4. Het opblazen is uiterst eenvoudig en kunt u eigenhandig doen
  5. Verras de jarige optimaal en breng het attribuut na enige tijd bij ons terug

Wilt u onze opblaasbare Abraham pop huren?

Wordt ‘Abraham’ 50 jaar? Besluit nu direct ons jolige attribuut te huren! Benader RL-Verhuur en wij zorgen ervoor dat de jarige straks ontzettend verrast wordt door een prachtig opblaas attribuut. Neem telefonisch contact met ons op via 06-53152809, stuur een e-mail naar info@rlverhuur.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn dé leverancier bij wie u een mooie Abraham pop kunt huren.

Bel ons direct