Binnenkort een feestje in Meppel?

Bent u op zoek naar een Abraham pop of een opblaas Sarah omdat u iemand wilt verrassen met zijn of haar vijftigste verjaardag? Dan bent u bij RL-verhuur aan het juiste adres. Wij kunnen voor u in Meppel of omgeving diverse opblaaspoppen regelen. Zo wordt de verrassing zeker geslaagd! Wilt u weten wat het huren precies kost, of heeft u speciale wensen? Bel ons dan gerust op 06-53152809. Wij helpen u graag verder en wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Ons ruime aanbod voor u

RL-Verhuur heeft een ruim aanbod in verschillende opblaasattracties. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende attributen:

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht als u graag een terrasverwarmer wilt huren en overige attractieverhuur. Kijk gerust verder op de website om ons ruime aanbod te bekijken. Bent u in Meppel op zoek naar een originele verrassing? RL-Verhuur helpt u verder.

Abraham pop hurenAbraham pop huren
Sarah Pop hurenSarah Pop huren
Springkussen hurenSpringkussen huren

Ook voor attractieverhuur

Naast ons aanbod in een Sarah pop en een opblaas Abraham, verhuren wij ook interactive playsystems in Meppel en omgeving. Dit nieuwe en unieke spelsysteem zorgt ervoor dat iedere ruimte een interactieve spelarena wordt! Zo kunt u met grote groepen in één ruimte genieten van spellen.

Onze artikelen voor u in Meppel

Heeft u ervoor gekozen om iemand te verrassen met een mooie opblaaspop? U kunt de Sarah 50 jaar pop of Abraham 50 jaar bij ons ophalen. U kunt de pop een mooi plaatsje geven in Meppel. U zult zien dat degene voor wie de 50 jaar abraham of 50 jaar sarah is, verrast zal zijn. En daar doet u het toch voor? Als u voor RL-Verhuur kiest, bieden wij u de volgende service:

  • Vakkundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Wij brengen partytenten en springkussens bij u op locatie
  • En zetten deze ook voor u op in Meppel

Neem gerust contact met ons op

Wilt u in Meppel een Abraham pop huren? Of kiest u voor een Sarah 50 jaar? Of wilt u na de geboorte de opblaasbare baby huren? Zelfs een springkussen huren behoort tot de mogelijkheden. Het kan allemaal bij RL-Verhuur. U kunt ons bellen op 06-53152809 of een mailtje sturen naar info@rlverhuur.nl. Dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden voor u in Meppel. Voor een opblaasbare Abraham of andere poppen bent u bij ons aan het juiste adres!

Bel ons direct