Uw adres voor koelwagens

Wilt u koeling huren voor een feest, evenement of partijtje? Huur dan uw gewenste koelingen bij RL-Verhuur. Wij hebben verschillende koelwagens in de verhuur. Wij beschikken onder andere over een koelkar / koelaanhanger, diverse koelkasten en een volledige barkoeler. Bovendien hoeft u niet verder te zoeken naar accessoires voor uw feest of evenement. Zo kunt u bij ons ook terecht voor statafels, verlichting, terrasverwarmers en overige toebehoren. Heeft u al een idee wat u wenst? Benader ons vandaag nog en huur uw gewenste koelkar!

Voordelen van onze koelwagen

Als u besluit bij ons een koelkar te huren, dan weet u zeker een product van topkwaliteit ontvangt. Zo zijn al onze koelingen hygiënisch schoongemaakt. Het is wel zo fijn een feestje te vieren, als u weet dat uw gasten of bezoekers geen gevaar lopen.

Alles in 1 concept

RL Verhuur biedt een uniek alles in 1 concept. Het is bij ons mogelijk om de koelingen vooraf te laten vullen met drinken en bieden wij ook diverse vleespakketten bij onze BBQ’s met salades, stokbrood en sauzen. Kortom alles is mogelijk! Neem vandaag nog contact met ons op zodat we uw wensen door kunnen spreken.

Koelwagens huren gaat zo

Wilt u zorgen voor koel drinken tijdens uw feest of evenement? Huur dan bij ons een koelwagen. Dit gaat als volgt te werk:

  1. Neem contact met ons op als u een koelwagen wenst te huren
  2. Wij komen naar u toe en zetten de koelwagen zelf netjes voor u neer
  3. Wij stemmen met u af wanneer wij de koelwagen weer mogen ophalen
  4. U geniet uw gehele feest of evenement van prettig gekoeld eten en drinken
  5. Na uw evenement of feest breken halen wij de koelwagen weer bij u op.

Huur vandaag nog onze koelwagen

Besluit vandaag nog onze koelingen te huren. Dan geniet u straks heerlijk gekoeld eten en drinken. RL-Verhuur verzorgt graag voor u de levering, constructie en het ophalen van de tent. Bel naar 06-53152809, mail naar info@rlverhuur.nl of vul ons online contactformulier in. Wij hebben voor u precies de koelingen die u wenst voor uw feest, evenement of partij!

Bel ons direct