Zoekt u in Havelte naar een opblaas Abraham?

Wilt u graag een familielid, vriend of kennis verrassen met een Abraham pop of een Sarah pop? RL-Verhuur heeft een breed aanbod in opblaaspoppen. Voor elke gelegenheid kunnen wij voor u leveren in Havelte. Gaat u voor een verjaardag met een opblaasbare Abraham, of wilt u graag een opblaasbare baby huren omdat u net ouders bent geworden? Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons voor een korte en lange tijd huren. Geef uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag. Voor een grote glimlach op het gezicht van uw familie, vrienden of kennissen schakelt u RL-Verhuur in. Wij hebben de mooiste attributen voor uw feest in Havelte. Een Abraham huren was nog nooit zo eenvoudig!

Maak een keuze uit ons ruime aanbod

Het is altijd leuk om iemand te verrassen. 50 is een bijzondere leeftijd, en dat moet niet zomaar voorbij gaan. Kies daarom uit een van onze mooie poppen die u kunt huren in Havelte. Onze collectie:

Daarnaast kunt u bij ons een terrasverwarmer huren. Zo wordt het geplande feestje in de tuin in Havelte nog leuker. Deze verwarmers zijn ideaal voor een feest voor iemand die 50 jaar wordt! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Abraham pop hurenAbraham pop huren
Partytent Premium hurenPartytent Premium huren
Abraham en baby pop hurenAbraham en baby pop huren

Voor de mooiste opblaas Sarah in Havelte gaat u naar RL-Verhuur

Wij kijken graag samen met u waar de opblaas Abraham of Sarah of zelfs de baby moet komen te staan. Onze service gaat tot aan Havelte. Wij leveren partytenten en springkussens bij u thuis af. De poppen kunt u bij ons ophalen. U kunt ook bij ons terecht voor interactieve spellen. Wij kunnen een ruimte helemaal vullen met interactive playsystems, zodat er voor ieder wat wils aan spellen bij zit. Voor attractieverhuur in Havelte bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Meer weten? Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Abraham 50 jaar pop huren, of een Sarah pop huren in Havelte? Pak de telefoon en neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door. Zo weet u ook precies wat het gaat kosten. Wij zijn te bereiken op 06-53152809. U kunt ook een mailtje sturen naar info@rlverhuur.nl voor meer informatie over een Abraham pop huren of andere attracties.

Bel ons direct