Voor elke gelegenheid een opblaasbaar attribuut in De Wijk

Bij RL-Verhuur kunt u voor elke gelegenheid in De Wijk een leuk (opblaasbaar) attribuut huren. Zo zit er in ons assortiment een leuke opblaas Sarah pop. Een hilarische verrassing voor die Sarah die 50 jaar wordt. Vergeet ook niet onze opblaasbare Abraham pop te huren, als u die Abraham die 50 wordt in het zonnetje wilt zetten. Of besluit onze opblaasbare baby te huren voor eenzelfde effect op het jonge gezinnetje. Naast deze attributen, kunt bij onze attractieverhuur ook interactive playsystems bestellen, een terrasverwarmer huren en een luchtkussen/springkussen huren. Kortom, voor elke gelegenheid in De Wijk bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende opties

Er zijn tal van gelegenheden waarbij een opblaasbaar attribuut net voor dat beetje extra glans zorgt. Wilt u iemand het zonnetje zetten? Bent u op zoek naar iets waarmee u diegene écht verrast? Hierbij enkele opties. Kies ervoor onze:

Daarnaast beschikken wij over een interactief spelsysteem. Met deze ‘interactive playsystems’ maakt u van elk evenement een gezellig samenzijn voor jong en oud. Plaats ons spelsysteem in een ruimte in De Wijk en het wordt een ware spelarena. Neem contact op met onze attractieverhuur voor meer informatie over de afzonderlijke spellen.

Abraham en baby pop hurenAbraham en baby pop huren
Interactive playsystem hurenInteractive playsystem huren
Springkussen hurenSpringkussen huren

Als u een opblaas Sarah, Abraham of baby wenst in De Wijk

Wilt u iemand verrassen in De Wijk met onze opblaasbare 50 jaar Sarah, 50 jaar Abraham of baby? Kom deze dan gemakkelijk zelf bij ons ophalen. U mag deze eigenhandig op uw gewenste locatie opblazen. Als u een springkussen, luchtkussen of terrasverwarmer wenst, komen de medewerkers van onze attractieverhuur graag naar uw locatie. Hier leveren zij het product af en zetten/blazen deze voor u op. We halen het product uiteraard ook weer op. Wat mag het worden? Een Abraham pop, Sarah pop, baby opblaaspop, springkussen, luchtkussen, terrasverwarmer of onze interactive playsystems?

Vanuit De Wijk bestellen bij onze attractieverhuur

Geef aan ons door of u in De Wijk een opblaasbare 50 jaar Abraham, opblaas 50 jaar Sarah, opblaasbare baby, springkussen, luchtkussen, terrasverwarmer of onze interactive playsystem wenst. Kom langs, bel naar 06-53152809, stuur een e-mail naar info@rlverhuur.nl of laat uw wensen achter op ons online contactformulier. RL-Verhuur verrijkt De Wijk graag met haar opblaasattributen!

Bel ons direct