Zo verrast u iedereen in Ansen

Is er binnenkort een feestje in Ansen? Schakel RL-Verhuur in voor grotere feestvreugde. Verblijd die Sarah als ze 50 jaar wordt met onze opblaas Sarah pop. Verras Abraham die 50 wordt door een opblaasbare Abraham pop te huren. Verbijster die nieuwe ouders door een opblaasbare baby te huren. Naast onze poppen kunt u bij ons ook een luchtkussen en springkussen huren. Net als dat u een gezellige en comfortabele terrasverwarmer kunt huren. Of huur bij onze attractieverhuur interactive playsystems. Kortom, voor elk feest in Ansen zijn wij uw perfecte partner!

Deze opblaasbare poppen kunt u huren

Bij RL-Verhuur kunt u vele verschillende opblaasattracties huren. Hierbij enkele suggesties:

  • Besluit een opblaas Sarah pop te huren voor als ‘Sarah’ 50 jaar wordt
  • Kom een opblaas Abraham pop huren nu ‘Abraham’ 50 jaar wordt
  • Heet de baby van harte welkom door een opblaasbare baby te huren
  • Geef kinderen een knalfeest door een springkussen/luchtkussen te huren
  • Maak uw feest extra comfortabel door een terrasverwarmer te huren

Wat u ook kunt doen, is onze interactive playsystems huren. Dit is het nieuwste van het nieuwste. Het zijn verschillende spellen, waarmee u uiterst eenvoudig een ruimte in Ansen omtovert tot een interactieve spelarena. Wilt u meer weten over dit unieke spelsysteem? Neem contact op met onze attractieverhuur voor meer informatie.

Springkussen hurenSpringkussen huren
Abraham pop hurenAbraham pop huren
Sarah Pop hurenSarah Pop huren

Wenst u een opblaas Sarah, Abraham of baby in Ansen?

Met een mooie opblaaspop kunt u diegene die u in gedachten heeft volop verrassen. Op onze website kunt u precies die pop uitkiezen die u wenst. Ziet u een opblaasfiguur staan dat aan al uw wensen voldoet? U kunt onze opblaasbare 50 jaar Sarah, 50 jaar Abraham of baby zelf bij ons komen ophalen. Wenst u een springkussen/luchtkussen of terrasverwarmer? Deze komen wij op een voor u geschikt moment bij u afleveren. Het springkussen, luchtkussen of de terrasverwarmer zetten wij netjes bij u op en komen deze na uw evenement weer ophalen. Wilt u de jarige of het nieuwe gezin volop verrassen? Kies voor onze Sarah pop, Abraham pop, of baby en verrijk het straatbeeld van Ansen ermee!

In contact komen met onze attractieverhuur vanuit Ansen

Heeft u in Ansen interesse in onze opblaasbare 50 jaar Abraham, opblaas 50 jaar Sarah of opblaasbare baby? Haal deze op en geniet van de mooiste reacties. Wenst u een springkussen, luchtkussen, interactive playsystems of onze comfortabele terrasverwarmer? Deze leveren wij graag bij u af. Meer informatie? Bel naar 06-53152809, mail naar info@rlverhuur.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij hebben de mooiste opblaasfiguren voor in Ansen!

Bel ons direct