Uw partner in partytenten

Wilt u partytenten huren voor een feest, evenement of partijtje? Huur dan uw gewenste tent bij RL-Verhuur. Wij leveren tenten in de afmetingen 4×8, 4×6 en 3x6m. Daarnaast hebben wij ook een Ster Tent van 10×10 te huur. Bovendien hoeft u niet verder te zoeken naar accessoires voor uw feest of evenement. Zo kunt u bij ons ook terecht voor statafels, verlichting, terrasverwarmers en overige toebehoren. Heeft u al een idee wat u wenst? Benader ons vandaag nog en huur uw gewenste partytenten!

Voordelen van onze partytenten

Als u besluit bij ons een partytent te huren, dan weet u zeker een product van topkwaliteit te ontvangen. Zo zijn al onze tenten brandvertragend. Het is wel zo fijn een feestje te vieren, als u weet dat uw gasten of bezoekers geen gevaar lopen. Een ander voordeel is dat wij enkel all-inclusive tenten aanbieden. Zo ontvangt u, als u bij ons een tent bestelt, het complete pakket, inclusief dakzeil, zijwanden, bevestigingsmaterialen, haringen en andere benodigdheden. Omdat wij ook meteen extra’s als statafels en terrasverwarmers aanbieden, kunt u bij ons direct al uw producten bestellen waarmee u een onvergetelijk evenement kunt realiseren. Welke producten mogen wij alvast voor u apart leggen?

Partytenten huren gaat zo

Wilt u een prettige beschutting realiseren voor uw gasten, bezoekers of deelnemers van uw evenement of feest? Huur dan bij ons een partytent. Dit gaat als volgt te werk:

  1. Neem contact met ons op als u een tent wenst te huren
  2. Wij komen naar u toe en zetten de tent zelf netjes voor u op
  3. Wij stemmen met u af wanneer wij de tent weer mogen ophalen
  4. U geniet uw gehele feest of evenement van een prettig overdekte ruimte
  5. Na uw evenement of feest breken wij de tent weer af en halen deze voor u op

Wij verhuren verschillende maten partytenten waar we ook statafels, verlichting en overige toebehoren bij kunnen leveren.

Wij kunnen onze partytenten in de volgende afmetingen leveren: 4×8, 4×6 en 3x6m. Daarnaast hebben wij ook een Ster Tent (10×10) te huur.

Kenmerken:

  • Brandvertragend
  • Inclusief dakzeil, zijwanden, bevestigingsmaterialen, haringen e.d

Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor partytenten en andere leuke toebehoren!

Partytent Premium 4x6-Wit

Statafel

Partytent Verlichting

Partytent

PartyTent

SterTent 10x10

Huur vandaag nog onze partytenten

Besluit vandaag nog onze partytenten te huren. Dan geniet u straks van een optimaal overdekte plek tijdens uw feest of evenement. RL-Verhuur verzorgt graag voor u de levering, constructie en het ophalen van de tent. Bel naar 06-53152809, mail naar info@rlverhuur.nl of vul ons online contactformulier in. Wij hebben voor u precies de partytenten die u wenst voor uw feest, evenement of partij!

Bel ons direct